Avantajele tranferului de bani on line

Acest mod de a transfera diverse sume de bani catre furnizorii de servicii a devenit o practica des intalnita, si la noi in tara, mai ales in utimii 5 ani. Cu siguranta, cel mai mare avantaj al tranferurilor de bani online il reprezinta faptul ca nu mai este nevoie sa va deplasati prin frig sau prin caldura si, de cele mai multe ori, sa stati la cozi infernale, pentru a va plati facturile catre diversi furnizori. Prin intermediul acestui serviciu, plata facturilor si serviciilor devine o simpla banalitate, fiind nevoie doar de cateva click-uri, pentru ca banii dumneavoastra sa ajunga acolo unde trebuie (chiar si in contul unor firme din strainatate).
Transferurile de bani online reprezinta, astazi, principala modalitate de plata prin intermediul internetului, si este la indemana oricui, doar ca trebuie sa respecte pasii si sa introduca datele pe care aplicatia le va solicita.
Adoptand modalitatile de plata prin intermediul transferului de bani online, nu veti mai avea nicio grija legata de drumuri multe de parcurs si timp pierdut, deoarece veti plati facturile si veti face cumparaturi online, de acasa sau de la serviciu, prin intermediul unui computer, tableta sau chiar smarthphone.
De asemenea, transferurile de bani online reprezinta modalitatea ideala de trimite bani catre familie sau rude, in situatia in care lucrati in strainatate sau intr-un alt oras, acestia putand sa intre foarte rapid in posesia sumelor trimise.
Un alt mare avantaj al serviciului de transfer de bani online il reprezinta faptul ca acesta poate fi facut 24 de ore din 24, 7 zile din 7.
Fiind o modalitate de plata, destul de noua pentru o buna parte dintre noi, cu siguranta multi vor avea anumite retineri privitor la cat de sigura este aceasta metoda de transfer de bani. Pentru a scapa de aceste dubii, este bine sa stiti ca transferul de bani online se realizeaza prin intermediul unor platforme foarte sigure, atat din punct de vedere al datelor cat si al sumelor de bani. Un astfel de serviciu de transfer de bani online este oferit de PrioriPay. Cu ajutorul acestuia, transferul de bani se realizeaza eficient si repede, fara sa vi se mai solicite datele personale ale dumneavoastra si ale beneficiarului, deoarece transferul banilor se face intr-un cont online, cu ajutorul Internet Banking-ului sau, in unele cazuri, cu ordin de plata.
PrioriPay reprezinta solutia cea mai practica pentru a transfera diverse sume de bani online, cu un comision fix de 0,5 euro, indiferent de suma tranzactionata si in perfecta siguranta, deoarece serviciul este controlat de Banca Nationala a Romaniei.
Formularele pentru tranferul de bani online cu ajutorul PrioriPay pot fi completate foarte usor, de la domiciliu sau de la serviciu, prin intermediul unui dispozitiv care are posibilitatea sa se conecteze la reteaua globala de Internet, iar destinatarul sumei de bani transferate va fi foarte rapid instiintat. Cu ajutorul www.prioripay.com/ pot fi transferate sume de bani in euro, dolari sau RON, atat din Romania catre strainatate cat si invers, aproape instant.
Transferul de bani online prin intermediul PrioriPay poate fi realizat de oriunde de pe mapamond, cu conditia sa existe o conexiune stabila la internet. Apeland la acest serviciu, veti beneficia de suport tehnic si de asistenta in momentul in care doriti sa realizati transferul unei sume de bani catre un furnizor de servicii sau catre cineva apropiat.

Posted in Transfer de bani online